dimecres, 9 de gener del 2008

St. JoAn Un Lloc SaGraT!!!!!

Des de que vam començar a escalar, st. joan ha sigut un lloc vital per la nostre base com a escaladors. Vam començar sense projectes, sense crashpads, vaja sense res però amb molta il·lusió, però amb el temps han anat canviant les coses de les mateixa manera que ha canviat el món.

Allà hem viscut tot tipus d'experiències: des de "fotre'ns" a escalar el dia 1 de gener amb ressaca i sense samarreta a les 4 de la tarda ( vaya biruja ) a escalar amb dies de pluja amb cantus molls fins el fons...però naltrus pensem que el fanatisme sempre guanya, ja sigui contra el fred o contra alguna mossa que no et pari de trucar.....en te vida!!!!!!

Aquí us deixem unes fotos ( no se si bones ) dels grans moments que em viscut en aquest petit i gran lloc que la mare terra ens ha deixat!!!!

guiti el tarat...

















la llengua

2 comentaris:

Anònim ha dit...

St.Joan el lloc on ens hem criat!!! Quin remei però som de l'escola del bloc dur, dels moviments que ens fan petar les dents, de lesions tendinoses l'endemà de blocar, de tenir preartrosis als dits, d'estar enganxats a la cocaïna magnèsica... St Joan ens ha criat i St Joan ens veurà morir!!

Ramon Maeso ha dit...

Ei bous,

guai aixó del bloG, he.
Tinc moltíssimes fotos vostres al mac, i algunes publicades al blog, si en vols fer servir alguna endevant, pero ojo amb la fotos del smigol, es un fotomuntatge d'algu q vaig penjar a can romu, potser algu si ho veu et reclama drets, je,je.

salut i encadenes